Holiday Resorts: toenemend aanbod van activiteiten

Holiday Resorts maken de laatste jaren ontwikkelingen door en er ontstaan steeds meer vernieuwingen binnen de branche. De traditionele campings en vakantieparken lijken te verdwijnen en er komt steeds meer ruimte voor speelactiviteiten op Holiday Resorts, zowel voor kinderen als voor het gezin. Steeds meer Holiday Resorts ontwikkelen zichzelf door meerdere activiteiten aan te bieden zodat men meer kan doen dan 'alleen' overnachten. Doordat Holiday Resorts activiteiten aanbieden voor het gehele gezin, krijgen bezoekers een ruimer aanbod aan keuze en hoeft men niet altijd meer ergens naartoe om een activiteit te doen. 

Trends & Ontwikkelingen

Net als in elke andere branche spelen er voor Holiday Resorts ook trends en ontwikkelingen. Onderstaand hebben wij een paar van de belangrijkste trends en ontwikkelingen die van toepassing op Holiday Resorts zijn geselecteerd. (bron: pleisureworld.nl)

  • Overnachten is niet meer alleen het hoofddoel.
  • Holiday Resorts verschuiven steeds meer richting de kant van pretparken.
  • Consumenten zijn steeds meer op zoek naar luxe.

Outdoor speelconcepten

Wanneer men naar Holiday Resorts toe gaat, zijn de kinderen vaak spelend te zien terwijl de ouders lekker ontspannen. In Holiday Resorts zijn tegenwoordig steeds meer klimactiviteiten te zien die de kinderen kunnen vermaken. Een weinig geziene activiteit bij Holiday Resorts zijn net adventure producten. Net adventure producten zijn producten gemaakt van netten waar zowel kinderen als ouders in kunnen spelen. De concepten hebben voor Holiday Resorts meerdere voordelen:

  • Het is voor de hele familie leuk waardoor de doelgroep vergroot wordt.
  • Veel producten hebben minimaal toezicht nodig waardoor personeelskosten verlaagd worden.
  • Je kunt je gasten presenteren met nieuwe, innovatieve producten.
  • Producten hebben een hoge capaciteit, wat ervoor zorgt dat grote aantallen gasten kunnen spelen. 
  • Ideaal voor in de buitenlucht en om kinderen in contact te brengen met de natuur. 

Active Constructions

Active Constructions ontwerpt, engineert en bouwt verschillende typen leisure concepten met een focus op klimmmen. Bij het begin van ons ontstaan bouwden we veel klimparken en klimbossen. Sinds een paar jaar hebben wij onze eigen netten producten ontwikkeld die uniek zijn en verschillende voordelen hebben voor recreatiebedrijven. De net adventures, zoals wij ze noemen, zijn vergelijkbaar met een klimparcours. Het verschil zit hem in het feit dat bij de net adventures, het net als veiligheidssysteem dient. Dit in tegenstelling tot klimparken, waarbij deelnemers gezekerd moeten zijn. Met deze net adventures hebben wij een variatie aan producten ontwikkeld en gebouwd zoals de Bounce netsFamily netBoomhutten parcoursTubing trackActive Fun Structure en Active MountainMeer weten?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers als u meer informatie wilt over het realiseren van onze producten in uw Holiday Resort. U kunt bellen met 030-711 72 03 of onze contactpagina bezoeken. 

Contact

Meer zien?
Active Constructions is trots op de net adventures die we hebben gerealiseerd voor onze klanten. U kunt een kijkje nemen in ons portfolio, waar al onze projecten zijn weergegeven. 

Bekijk ons portfolio