Shopping Malls: nieuwe vormen van entertainment

Shopping Malls: een opkomend fenomeen in vele landen. Grote Shopping Malls worden steeds innovatiever en bedenken steeds vaker nieuwe manieren om meer bezoekers te trekken of de bezoekduur van bezoekers te verlengen. In veel Shopping Malls over de gehele wereld zie je aquaria, bioscopen en zelfs ijsbanen; entertainment wordt steeds belangrijker. Shopping Malls kunnen geografisch gezien dicht bij elkaar liggen en dus is er de behoefte om bezoekers naar de desbetreffende Shopping Mall te trekken in plaats van potentiële klanten daarop te verliezen. 

Trends & Ontwikkelingen

Net als in elke andere branche spelen er voor Shopping Malls en retailers ook trends en ontwikkelingen. Onderstaand hebben wij een paar van de belangrijkste veranderingen voor Shopping Malls geselecteerd (bron: retaildive.com).

  • Toenemende synergie tussen entertainment en hospitality.
  • Het aanbod moet zowel offline als online zijn en het één mag niet moeilijker zijn dan het ander.
  • Meer gericht op de 'experience': entertainment bijna belangrijker dan het winkelen 

Hoe zit het met adventure concepten?

Hoewel Shopping Malls vele opties hebben in het toevoegen van nieuwe activiteiten aan hun bestaande lijn van activiteiten, zijn sommige activiteiten minder gezien. Klimconcepten in de vorm van netten parken, klimparken of ziplines zijn niet gebruikelijk in Shopping Malls. Toch zijn deze producten populairder geworden door de jaren heen en dagen ze deelnemers uit op verschillende aspecten. Sinds deze producten populairder zijn geworden, zijn er nieuwe innovaties ontwikkeld waarbij de markt voor adventure concepten is vergroot. De concepten hebben meerdere voordelen die van toepassing zijn op Shopping Malls:

  • Het is voor de hele familie leuk waardoor de doelgroep vergroot wordt.
  • Veel producten hebben minimaal toezicht nodig waardoor personeelskosten verlaagd worden.
  • Je kunt je klanten nieuwe, innovatieve producten presenteren.
  • Producten hebben een hoge capaciteit, wat ervoor zorgt dat grote aantallen klanten kunnen spelen.
  • Langere verblijfsduur bezoekers.

 Neem contact op   Bekijk ons portfolio

Active Constructions

Active Constructions ontwerpt, engineert en bouwt verschillende typen leisure concepten met een focus op klimmmen. Bij het begin van ons ontstaan bouwden we veel klimparken en klimbossen. Sinds een paar jaar hebben wij onze eigen netten producten ontwikkeld die uniek zijn en verschillende voordelen hebben voor recreatiebedrijven. De net adventures, zoals wij ze noemen, zijn vergelijkbaar met een klimparcours. Het verschil zit hem in het feit dat bij de net adventures, het net als veiligheidssysteem dient. Dit in tegenstelling tot klimparken, waarbij deelnemers gezekerd moeten zijn. Met deze net adventures hebben wij een variatie aan producten ontwikkeld en gebouwd zoals de Bounce netsFamily netBoomhutten parcoursTubing trackActive Fun Structure en Active Mountain