Dinosaur Park Tenby

bluedot Tenby, Verenigd Koninkrijk

Dinosaur Park Tenby ligt gelegen in het Verenigd Koninkrijk en begin 2018 hebben wij een spectaculair net adventure opgeleverd.

Drentse Koe

bluedot Ruinerword, Nederland

In het najaar van 2017 hebben wij een indoor Net Adventure voor de Drentse Koe gebouwd. Bekijk de video!

Go Ape!

bluedot Wexham, Groot-Brittannië

In juli 2017 hebben wij een uitgebreid Net Adventure gebouwd voor Go Ape! in Groot-Brittannië. Bekijk de foto's. 

TUI UK & Ireland

bluedot Muğla, Turkije

Active Constructions heeft in april 2017 een Active Fun Structure gebouwd voor TUI in Turkije. Het project is in diezelfde maand opgeleverd en gekeurd. 

Vrijetijdspark Beerze Bulten

bluedot Beerze, Nederland 

In maart 2017 heeft Active Constructions bij vakantiepark Beerze Bulten een indoor concept met verschillende Net Adventures gebouwd. Het park bevat verschillende, unieke klimonderdelen.

Klok'uus

cirkel blue 's Heer-Arendskerke, Nederland

In 's Heer-Arendskerke heeft Active Constructions een Active Fun Park gebouwd in opdracht van Klok'uus, een indoor speelboerderij. 

Fraxinus Treetop Adventure

bluedot Aywaille, Belgie

Active Constructions is bezig met de bouw van het eerste buitenlandse Active Funpark in België. Het Active Funpark zal bestaan uit diverse uitdagende en leuke activiteiten van speeltoestellen op de grond, to een boomhuisjesroute tot 10 meter hoogte. Het Active Funpark gaat in het tweede kwartaal van 2016 open voor publiek.

Skyzone Indoor Klimpark & Active Cage

logo Skyzone indoor klimpark

cirkel blue Doetinchem, Nederland

In Doetinchem hebben de klimpark bouwers van Active Constructions een groot indoor klimpark en de eerste Active Cage gebouwd. Naast deze unieke Active Cage, is dit project uniek vanwege het collected belay systeem.