TUI UK & Ireland - Cyprus

bluedot Cyprus

In maart 2018 hebben wij voor TUI UK & Ireland een klimpark opgeleverd in één van hun concept hotel holiday villages. Bekijk hier het project.

Dinosaur Park Tenby

bluedot Tenby, Verenigd Koninkrijk

Dinosaur Park Tenby ligt gelegen in het Verenigd Koninkrijk en begin 2018 hebben wij een spectaculair net adventure opgeleverd.

Drentse Koe

bluedot Ruinerword, Nederland

In het najaar van 2017 hebben wij een indoor Net Adventure voor de Drentse Koe gebouwd. Bekijk de video!

Go Ape!

bluedot Wexham, Groot-Brittannië

In juli 2017 hebben wij een uitgebreid Net Adventure gebouwd voor Go Ape! in Groot-Brittannië. Bekijk de foto's. 

TUI UK & Ireland

bluedot Muğla, Turkije

Active Constructions heeft in april 2017 een Active Fun Structure gebouwd voor TUI in Turkije. Het project is in diezelfde maand opgeleverd en gekeurd. 

TUI UK & Ireland

bluedot Costa del Sol, Spanje 

Active Constructions heeft maart 2017 een Powerfan en QuickJump geïnstalleerd in een van de concept holiday villages van TUI. Lees meer over deze vrijeval elementen. 

Vrijetijdspark Beerze Bulten

bluedot Beerze, Nederland 

In maart 2017 heeft Active Constructions bij vakantiepark Beerze Bulten een indoor concept met verschillende Net Adventures gebouwd. Het park bevat verschillende, unieke klimonderdelen.

ZipHolland

bluedot Scheveningen, Nederland 

In maart 2017 heeft Active Constructions bij de welbekende Pier in Scheveningen ziplines gebouwd die over de gehele Pier lopen. Vanaf de Bungee Jump zijn de ziplines gespannen tot aan het bovendek aan het begin van de Pier. 

Klok'uus

cirkel blue 's Heer-Arendskerke, Nederland

In 's Heer-Arendskerke heeft Active Constructions een Active Fun Park gebouwd in opdracht van Klok'uus, een indoor speelboerderij. 

Casela Park

cirkel blue Cascavelle, Mauritius

Bij Casela Park in Mauritius heeft Active Constructions in samenwerking met Capstone Inspections 22 ziplines vervangen.

BubbelJungle

cirkel blue Leiderdorp, Nederland

Bij BubbelJungle in Leiderdorp heeft Active Constructions de lifeline systemen voor de binnenspeeltuin geupdate. De systemen zijn gecertificeerd en er zijn trainingen aan het personeel gegeven.

Mared Indoor

logo Hobbledown

cirkel blue Gouvy, België

Bij Mared Indoor in België is er een indoor klimparcours, ziplines en klimwanden gebouwd. Er zijn 12 hindernissen in het klimparcours verwerkt en 2 ziplines op ongeveer 7 meter hoogte.

Klimbos Valdeludo

bluedot Echt, Nederland

Het klimbos in Valdeluldo Avonturenpark is onlangs opgeleverd! Het klimbos heeft een hoge doorvoer waardoor deelnemers snel achter elkaar van het parcours gebruik kunnen maken. 

Seikkailupuisto Pakka

bluedot Kalajoki, Finland

In Klimbos Pakka in Finland is recentelijk een spectaculaire uitbreiding gerealiseerd met de hoogste Adventure Toren van Europa met ziplines! De uitbreiding is zo gemaakt dat de operatie eenvoudig is en een hoge doorvoer van klanten aan kan. 

Kids parcours Klimrijk Brabant

bluedot Veldhoven, Nederland

Active Constructions heeft onlangs het kids parcours afgerond voor Klimrijk Brabant. Het kids parcours is tussen de bomen geinstalleerd waardoor de kinderen lekker in de natuur kunnen spelen op een veilige manier. 

Fraxinus Treetop Adventure

bluedot Aywaille, Belgie

Active Constructions is bezig met de bouw van het eerste buitenlandse Active Funpark in België. Het Active Funpark zal bestaan uit diverse uitdagende en leuke activiteiten van speeltoestellen op de grond, to een boomhuisjesroute tot 10 meter hoogte. Het Active Funpark gaat in het tweede kwartaal van 2016 open voor publiek.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

bluedot Paasloo, Nederland

Active Constructions heeft eind 2015 de bouw van een nieuw klimbos met 4 parcours in Paasloo succesvol afgerond. Het klimbos is ontwikkeld met een doorontwikkelde unieke boomvriendelijke bouwmethode welke sneller en eenvoudiger werkt en tevens mooier oogt. Het klimbos gaat in het voorjaar 2016 open voor publiek.

Hobbledown Adventure Park

logo Hobbledown

cirkel blue Surrey, Verenigd Koninkrijk

In Londen is het bestaande Adventure park Hobbledown voorzien van een uitbreiding. De bouwers van Active Constructions hebben in mei 2015 enkele hindernissen in het hoogteparcours vervangen en tevens een driehoeksconstructie van klimpalen met Trublue zekering gerealiseerd. Daarnaast is geassisteerd bij de aanleg van 2 nieuwe minizips.

Klimbos Weert

bluedot Weert, Nederland

Active Constructions heeft in April 2015 de bouw van een nieuw klimbos met 4 parcours in Weert gerealiseerd. Het klimbos is ontwikkeld met een innnovatieve en unieke boomvriendelijke bouwmethode welke sneller en eenvoudiger werkt en mooier oogt. 

Outdoor Belevingspark Joytime - Grolloo

cirkel blue Grolloo, Nederland

Het bouwteam van Active Constructions heeft eind maart 2015 een mooie uitbreiding gerealiseerd bij Joytime. Het unieke belevingspark in Grolloo is uitgebreid met een aantal nieuwe uitdagende activiteiten zoals low ropes, diverse klimwanden, een tokkelbaan en diverse andere speeltoestellen voor alle leeftijden.

Skyzone Indoor Klimpark & Active Cage

logo Skyzone indoor klimpark

cirkel blue Doetinchem, Nederland

In Doetinchem hebben de klimpark bouwers van Active Constructions een groot indoor klimpark en de eerste Active Cage gebouwd. Naast deze unieke Active Cage, is dit project uniek vanwege het collected belay systeem. 

Zips&Ropes Adrenaline Park

bluedot Ewijk, Nederland

Het team van Active Constructions is momenteel bezig met de bouw van een compleet Adrenaline Park in Ewijk. Het park bestaat uit een tal van spectaculaire activiteiten. Het Adrenaline Park is eind 2014 opgeleverd! 

Abel.klimbos Rhoon

bluedot Rhoon, Nederland

Active Constructions heeft de opdracht gekregen om een klimbos met 3 parcours te bouwen in Rhoon. Het klimbos is in juni 2014 met succes opgeleverd! Hieronder een testimonial van de trotse eigenaar, Remco Abel.