Open Dag speelboerderij Klok'uus

Bent u als recreatieondernemer ook constant op zoek naar vernieuwingen en ontwikkelingen voor uw onderneming of bedrijf? Of heeft u een indoor- of outdoorplek die u wilt omtoveren tot een klimactiviteit? Bezoek dan de open dag van speelboerderij Klok'uus nabij Goes in Zeeland. Op deze dag kunt u als ondernemer ons vernieuwde klimconcept bekijken en uitproberen: Active Fun Park

Over Klok’uus

Speelboerderij Klok’uus in ’s Heer-Arendskerke heeft in december 2016 een grote metamorfose ondergaan. Er zijn verschillende speelactiviteiten bijgekomen en uitgebreid en op 29 maart 2017 zal er door Active Constructions (bouwer van speelactiviteit) een open dag worden georganiseerd voor geïnteresseerde ondernemers die het nieuwe concept willen bekijken. Klok’uus ligt gelegen in Zeeland, vlakbij Goes en beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buitenspeelactiviteiten. Veertien jaar geleden was het nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden maar is nu al geruime tijd een begrip in de regio voor families en gezinnen die een gezellig dagje uit willen. Klok’uus heeft de speelboerderij in de laatste maanden van 2016 verbouwd waarbij er verschillende activiteiten zijn uitgebreid en bijgekomen waaronder het indoor Active Fun Park met touwenparcours op hoogte.

Active Fun Park

Het Active Fun Park is een nettenparcours met verschillende klimelementen. Het park bestaat onder andere uit een loopbrug, klimtoren, speelhuisjes en klimparcours met jumpnets en glijbanen. De voordelen van een Active Fun Park zijn:

  • Weinig toezicht nodig > lagere personeelskosten
  • Hoge doorvoer klanten > meer inkomsten
  • Gericht op families > brede doelgroep
  • Uniek > onderscheidend vermogen
  • En natuurlijk leuk om te doen!

Open Dag

Op woensdag 29 maart houdt Active Constructions een open dag bij het eerste indoor Active Fun Park bij Klok´uus in ´s Heer-Arendskerke (Zeeland). Op deze informele dag is er voor geïnteresseerden de gelegenheid om te kijken naar de mogelijkheden van het indoor Active Fun Park. Doel van deze dag is om kennis te maken met ons nieuw ontwikkelde concept: Active Fun Park. Het park kan uitvoerig bekeken en getest worden. Daarnaast zullen er medewerkers van Active Constructions aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en toelichting te geven op het park. Er wordt voor hapjes en drankjes gezorgd en aan deelname zijn geen kosten verbonden. De dag zal starten tussen 10:30 - 11:30 uur. 


Meld je aan voor de open dag

Velden met een * zijn verplicht
Naam:*
Please let us know your name.

Bedrijfsnaam:*
Please let us know your company name.

E-mail:*
Please let us know your email address.

Telefoon:*
Ongeldige invoer

Aantal personen:*
Ongeldige invoer

Overige opmerkingen:
Ongeldige invoer