Tweede net adventure voor Go Ape in de maak

op .

Met trots kunnen wij vertellen dat we zijn begonnen om wederom een net adventure voor Go Ape! te creëren. Daar waar we vorig jaar een park opleverde in Black Park, zal dat deze keer in Sherwood zijn. Kom hier meer te weten over dit exclusieve project.

Black Park

Vorig jaar juli was ons eerste project voor Go Ape! waarbij we een spectaculair net adventure creëerde tussen de bomen in Black Park. Dit concept is een groot succes gebleken en er zijn hoge bezoekersaantallen sinds de opening. Binnen een jaar heeft het park al 30.000 bezoekers gehad en families hebben geweldige ervaringen, wat ook gebleken is uit testimonials van bezoekers: https://whattheredheadsaid.com/going-adventure-go-apes-nets-kingdom-black-park-country-park/

Nieuwe locatie: Sherwood

Na het succes van het eerste park is het nu tijd om het tweede park te creëeren, ditmaal in Sherwood. Ook dit zal een net adventure worden en zal tussen de bomen geplaatst worden zodat bezoekers een echte active adventure beleving kunnen ervaren. Het nieuwe park bevat bounce netten, een driehoekstoren, net tunnels en een kids bounce net. Het project is bijna af en zal eind juni worden opgeleverd.

Waarom een net adventure?

Waarom kiezen onze klanten voor een net adventure? Dit heeft te maken met meerdere factoren.

  • De net adventures zijn vernieuwend en daarmee sterk concurrerend;
  • Ze hebben een hoge capaciteit;
  • Er is weinig toezicht nodig wat minder personeelskosten met zich meebrengt;
  • Zowel kinderen als ouders ervaren een unieke active adventure beleving!

Adventure Concepts