Active Constructions dit jaar op de IAAPA Attractions Expo in Orlando

op .

Active Constructions zal dit jaar voor het eerst een eigen stand hebben op de IAAPA Attractions Expo. Deze beurs neemt plaats op 14-17 november 2017 in Orlando, Florida. Lees meer over deze veelbezochte beurs.

De Attractions Expo is onderdeel van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) en vindt elk jaar plaats in Orlando. De beurs trekt bezoekers van bedrijven als als attractieparken, waterparken, family entertainment centers, casino's, resorts en anderen. Dit maakt dat er voor standhouders en bezoekers een scala aan aanbod te zien is bij Attractions Expo. Op de beurs zelf zijn er ook netwerkgelegenheden en worden er presentaties gegeven door aantoongevende bedrijven. Hieronder wat cijfers op een rij:

  • Bezoekersaantal: 32.000
  • Afkomstig uit 120 landen
  • 1.100 standhouders
  • 175.000 m2 beursvloer


Standhouder

Active Constructions zal dit jaar voor het eerst standhouder zijn op de IAAPA Attractions Expo. In voorgaande jaren hebben wij een bezoek gebracht maar zullen nu dus voor het eerst te zien zijn als exhibitor om onze producten te presenteren. De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van Net Adventures waarbij wij verschillende producten hebben ontwikkeld die nieuw zijn in de recreatiemarkt en voorlopen op het gebied van beleving, capaciteit en het streven naar lage personeelskosten. Deze Net Adventures zullen dan ook uitgebreid te zien zijn in onze stand door middel van een virtuele tour, video's en foto's. 

Het team van Active Constructions zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, toelichting te geven en met u mee te denken over mogelijkheden voor uw bedrijf. Ons standnummer is 4782 en de beursvloer is op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 10.00 - 18.00 en op vrijdag van 10.00 - 16.00.

Wilt u meer weten over deze beurs of een afspraak met ons inplannen tijdens de beurs? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..