Project in Sri Lanka!

op .

De komende maanden hebben we een aantal spannende projecten waaronder een zipline project in Sri Lanka. Lees hier meer over onze aankomende projecten.

Tweede net adventure voor Go Ape in de maak

op .

Met trots kunnen wij vertellen dat we zijn begonnen om wederom een net adventure voor Go Ape! te creëren. Daar waar we vorig jaar een park opleverde in Black Park, zal dat deze keer in Sherwood zijn. Kom hier meer te weten over dit exclusieve project.

Blog: geef je bezoekers een extra dimensie!

op .

Exploiteer je een klimpark, klimbos of adventure park? Wil je je bezoekers iets extra's geven zodat het bezoek een blijvende herinnering wordt? Lees hier mogelijkheden die op elk park toe te passen zijn.

Euro Attractions Show dit jaar in Amsterdam!

op .

De Euro Attractions Show komt dit jaar naar Amsterdam! De beurs, die voorgaande jaren in Barcelona en Berlijn plaatsvond, zal dit jaar in de RAI worden gehouden. Wat kun je verwachten van de beurs en ons verwachten? Lees meer.

Blog: in 5 stappen naar een adventure concept

op .

Investeren in een net adventure, klimpark, klimbos of ander outdoor project? Wat komt daar allemaal bij kijken en welk proces wordt er doorlopen? Lees hier de 5 stappen die genomen kunnen worden om een adventure concept te realiseren. 

De veiligheid van klimparken en klimbossen

op .

Wanneer recreatieondernemers overwegen om een klimpark of klimbos te laten bouwen, dan is het verstandig om over de veiligheidsaspecten na te denken. Wat voor normen en systemen zijn er? Hoe vaak moet een park geïnspecteerd worden? Wij zetten alles op een rij.

Mapic 2017: entertainment de toekomst in retail property

op .

Vorige week bezochten wij Mapic - The International Retail Property Market. Een beurs die gericht is op retail ontwikkelaars en investeerders. Eén van de aandachtspunten van Mapic was de Leisure Zone: Leisure in retail is dé toekomst voor shopping malls.

Verslag Euro Attractions Show 2017

op .

Op 26-28 september hebben wij op de Euro Attractions Show gestaan met onze stand die leuke en interessante bezoekers trok. Lees hier de ervaringen van de 3-daagse recreatiebeurs.

Net Adventure Go Ape gaat viral op Facebook!

op .

Onlangs hebben wij het Net Adventure voor GoApe! in Groot-Brittannië afgerond en deze is viral gegaan via Facebook op Viral Threads. Bekijk het filmpje dat inmiddels al ruim 1.5 miljoen keer is bekeken en 16.000 keer is gedeeld!