De veiligheid van klimparken en klimbossen

op .

Wanneer recreatieondernemers overwegen om een klimpark of klimbos te laten bouwen, dan is het verstandig om over de veiligheidsaspecten na te denken. Wat voor normen en systemen zijn er? Hoe vaak moet een park geïnspecteerd worden? Wij zetten alles op een rij.

Mapic 2017: entertainment de toekomst in retail property

op .

Vorige week bezochten wij Mapic - The International Retail Property Market. Een beurs die gericht is op retail ontwikkelaars en investeerders. Eén van de aandachtspunten van Mapic was de Leisure Zone: Leisure in retail is dé toekomst voor shopping malls.

Verslag Euro Attractions Show 2017

op .

Op 26-28 september hebben wij op de Euro Attractions Show gestaan met onze stand die leuke en interessante bezoekers trok. Lees hier de ervaringen van de 3-daagse recreatiebeurs.

Net Adventure Go Ape gaat viral op Facebook!

op .

Onlangs hebben wij het Net Adventure voor GoApe! in Groot-Brittannië afgerond en deze is viral gegaan via Facebook op Viral Threads. Bekijk het filmpje dat inmiddels al ruim 1.5 miljoen keer is bekeken en 16.000 keer is gedeeld!

Blog: veiligheid van klimparken- en bossen

op .

Klimparken- en bossen zijn in Nederland al een aantal jaar in ontwikkeling. Bij activiteiten op hoogte moet er natuurlijk goed gekeken worden naar de veiligheid van deelnemers. Er zijn verschillende dingen die je als ondernemer van tevoren al kunt doen om de veiligheid voor de bouw van een park te onderzoeken.