Spectaculaire Zipline De Pier Scheveningen

Active Constructions heeft opdracht gekregen om een 350 meter lange zipline te ontwerpen en bouwen op De Pier in Scheveningen.

De Pier in Scheveningen is een plek wat het gehele jaar geopend is en waar verschillende activiteiten te doen zijn zoals bungy jumpen en een rit in het reuzenrad. Als aanvulling op deze spectaculaire activiteiten zal er nu ook een lange zipline gebouwd worden die over de gehele Pier zal lopen. Active Constructions is de gelukkige om deze te mogen ontwerpen en bouwen. De zipline zal 350 meter lang zijn waardoor er een unieke, extra beleving gecreërd wordt. 

Voor meer informatie over De Pier: http://www.pier.nl/ 

View the embedded image gallery online at:
https://www.activeconstructions.eu/404#sigProIde1e33810bb


Ziplines

Active Constructions heeft al vele malen spectaculaire ziplines gebouwd en deze kunnen volledig afgestemd worden op de omgeving en de wensen van de klant. Er zijn verschillende soorten ziplines mogelijk, indoor en outdoor, enkel en duo, lang en kort. De engineering en calculaties van de ziplines wordt door ons gedaan waardoor we goedkoper en sneller kunnen bouwen. 

Meer informatie

Laatste nieuws:

Werkhoven Loopt 2017 wederom een succesvolle editie!

Zaterdag 16 september is alweer de 4e editie van Werkhoven Loopt georganiseerd, een evenement waar wij trotse hoofdsponsor van zijn. Bekijk de foto's en lees meer over de connectie tussen Active Constructions en sport.

Lees meer...